• project

Ouders & Onderwijs

Voor Stichting Ouders & Onderwijs realiseerde We Are Orange een multichannel-platform voor ouders met schoolgaande kinderen.

Ouders & Onderwijs vroeg ons om een platform voor content-creatie, publicatie en distributie. Daarnaast bleken zij een verdergaande vraag te hebben: de stichting wilde dat de verschillende doelgroepen van Ouders & Onderwijs door participatie beter aan elkaar zouden worden verbonden.

Om te komen tot een platform dat zich volledig richt op de doelgroep, besloten we eerst de vraag die de stichting wil gaan beantwoorden te onderzoeken. In verschillende sessies ontwikkelden we de visie van deze organisatie, die we definieerden in vier pijlers: informatie, communicatie, interactie en participatie.

Voor de uiteindelijke ontwikkeling van het platform onderzochten en ontleedden de achterliggende structuren van vragen en antwoorden van bezoekers. Zo konden we vervolgens helder adviseren over de customer-journey van de verschillende bezoekers en hoe daarop het platform moet worden ingericht. Na oplevering bleven we betrokken bij verdere ontwikkeling van de technische infrastructuur, volgens de nog steeds geldende pijlers van hun visie.

Bezoek website
We Are Orange verbindt de opdrachtgever met de technische ontwikkelaars en is in staat strategie te vertalen naar ICT. Ze zijn analytisch en kundig, maar vergeten niet naar anderen te luisteren. Hiermee brengen ze de behoefte van de organisatie goed in kaart, en zijn ze vervolgens in staat om een innovatieve vertaalslag te maken. Ook niet onbelangrijk: het is prettig met ze samenwerken. — Peter Hulsen | Ouders & Onderwijs