Onze aanpak

Onze Rotterdamse aanpak werkt.

Data-driven organisatie hebben de toekomst. Echter met alleen data kom je er niet. Om echt rendement te halen uit je data dien je data te interpreteren en te transformeren tot informatie. Deze informatie dient vervolgens te leiden tot nieuwe kennis en heldere inzichten over de organisatie, de markt, gebeurtenissen, bedrijfsprocessen en de voortgang op operationele, tactische en strategische doelstellingen. Die kennis en informatie moet idealiter leiden tot een verandering in denken en doen.

Onze aanpak, schematisch

We Are Orange helpt je om data te transformeren tot gerichte acties. We doen dit door het implementeren van Analytics en Customer Data Platforms op een gefaseerde en gestructureerde wijze.

Onze Rotterdamse aanpak werkt, en helpt je heel concreet in 4 stappen naar inzicht in en toepasbaarheid van data die je (bewust en onbewust) tot je beschikking hebt:

See
SEE
Think
THINK
Do
DO
Care
CARE

Stap 1. See
We onderzoeken welke strategie en technologie passen bij de klantvraag. We adviseren alleen digitale oplossingen waar we volledig achter staan. Samen met uw organisatie definiëren we de business case, en bouwen we een Minimal Viable Proof waarmee de business case gevalideerd wordt.

Stap 2. Think 
Op basis van de uitkomst van de SEE-fase beoordelen we de bevindingen van de MVP en definiëren we de aanpak voor de daadwerkelijke implementatie in de DO-fase.

Stap 3. Do.
We implementeren een data collectie strategie middels o.a. tagging en integratie met je interne bronnen. We bouwen profielen op van je klanten & prospects. De resultaten maken we toegankelijk middels realtime dashboards.

Stap 4. Care
We optimaliseren en dragen zorg voor doorontwikkeling en verdere integratie. Door kennisoverdracht bewerkstelligen we een zekere mate van zelfredzaamheid bij uw organisatie, maar we blijven ook na de implementatie betrokken. We Are Orange treedt op als een full-service leverancier.